SYNOPsis

 

Det samme produksjonsteamet som står bak den Oscar®-vinnende Searching for Sugar Man kommer nå med We Are X, en transcendent rock & roll-historie om X Japan, verdens største og mest suksessrike band du aldri har hørt om ... ennå.

 

 

Under den gåtefulle ledelsen til trommeslager, pianist, komponist og produsent Yoshiki, har X Japan solgt over 30 millioner singler og album til sammen, og fengslet så mange forskjellige beundrere som Sir George Martin, KISS, Stan Lee, og til og med den japanske keiseren, og utformet en banebrytende og spektakulær visuell rockestil, som tilsammen har resultert i et enestående kulturelt fenomen.

 

 

Filmen følger bandets oppsiktsvekkende, turbulente og utrolige historie gjennom de siste tre tiårene, der de trosser personlig, fysisk og åndelig hjertesorg. Filmen kulminerer med forberedelsene til den fantastiske gjenforeningskonserten i New Yorks legendariske Madison Square Garden. We Are X er regissert av den anerkjente regissøren Stephen Kijak (Stones in Exile, Scott Walker: 30 Century Man), og er et intimt portrett av en dypt hjemsøkt - men virkelig ustoppelig - virtuos og musikken som har oppmuntret horder av verdens mest hengivne fans.

 

"If those GUYS were born in America, they might be the biggest band in the world"      -Gene Simmons

OFFICIAL TRAILER

"Yoshiki is a musical idol" - Stan Lee

FEATURED PRESS

MEDIA

 

Premiere at Cinemateket i Oslo

 

(Q&A with Yoshiki)

 

17 Oktober 2017 

FROM THE PRODUCERS OF THE 2013® OSCAR WINNER FOR BEST DOCUMENTARY SEARCHING FOR SUGAR MAN

"Different level of rockstar" - richard fortus

PHOTO GALLERY

"If those GUYS were born in America, they might be the biggest band in the world"     -Gene Simmons

IN THEATERS OCT 17

with Norwegian Subtitles