SYNOPsis

 

Tuotantoryhmä, jonka työtä on Oscar®-voittaja Searching for Sugar Man, on kuvannut tyystin poikkeuksellisen rock and roll -tarinan nimeltä We Are X. Se kertoo X Japanista, maailman suurimmasta ja menestyneimmästä bändistä, josta länsimaissa ei ole kuultu... vielä.

 

 

X Japan, jota johtaa arvoituksellinen rumpali, pianisti, säveltäjä ja tuottaja Yoshiki, on myynyt yhteensä yli 30 miljoonaa singleä ja albumia, toiminut spektaakkelivetoisen, visuaalisen rock-musiikin tyylin uranuurtajana ja luonut ainutlaatuisen kulttuuri-ilmiön. Se on saanut puolelleen laajan ja monipuolisen ihailijajoukon, johon kuuluvat esim. sir George Martin, KISS, Stan Lee ja jopa Japanin keisari.

 

 

Elokuva kertaa yhtyeen jännittävät, myrskyisät ja täysin uskomattomat vaiheet viimeisten kolmenkymmenen vuoden ajalta. Bändi jatkaa olemassaoloaan henkilökohtaisista, ruumiillisista ja henkisistä murheista huolimatta, ja filmi huipentuu X Japanin henkeäsalpaavaan paluukonserttiin vanhalla kokoonpanolla New Yorkin legendaarisella Madison Square Garden -areenalla. We Are X -elokuvan on ohjannut arvostettu ohjaaja Stephen Kijak (Stones in Exile – maanpaossa Rivieralla, Scott Walker, oman tien kulkija), ja se on intiimi muotokuva piinatusta – mutta täysin pitelemättömästä – virtuoosista sekä musiikista, joka kiehtonut legioonittain maailman uskollisimpia faneja.

 

"If those GUYS were born in America, they might be the biggest band in the world"      -Gene Simmons

"Yoshiki is a musical idol" - Stan Lee

FEATURED PRESS

MEDIA

 

PREMIERE AT Finnkino Tennispalatsi (Helsinki)

(Q&A WITH YOSHIKI)

18 October 2017 - 8pm

FROM THE PRODUCERS OF THE 2013® OSCAR WINNER FOR BEST DOCUMENTARY SEARCHING FOR SUGAR MAN

"Different level of rockstar" - richard fortus

PHOTO GALLERY

"If those GUYS were born in America, they might be the biggest band in the world"     -Gene Simmons

IN THEATERS OCT 18

with Finnish Subtitles